Berit Daugaard, MBA, MSc, certificeret Stresscoach

Berit Daugaard

Berit har mange års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling samt forandringsledelse. Hun har taget en videreuddannelse som stresscoach, fordi hun er optaget af koblingen mellem ledelse, trivsel og stressforebyggelse, som en af nøglerne til at tackle den store udfordring, som stress er blevet. Berit bistår både private og offentlige organisationer med ledelses- og organisationsudvikling.

Ved siden af Trivselsledelse har Berit sit eget firma, Allegrow – Coaching and Consulting for Change

Erfaring og uddannelse

Berit har mere end 20 års erfaring i ledelses- og organisationsudvikling og forandringsledelse. Denne erfaring er høstet dels som selvstændig konsulent, som repræsentant i Norden for Ashridge Business School og gennem 14 år i senior HR roller i Danfoss koncernen bl.a. som Senior Director i Danfoss Global HR, hvor hun var leder af et center of excellence i Organisational & Leadership Development samt HR Chef i en division. Før Danfoss var Berit 12 år i ledelses- og HR roller i internationale udviklingsorganisationer.

Uddannelsesmæssigt har Berit en MBA i generel ledelse fra Ashridge Business School i England, en Executive Master (MSc) i ’Consulting & Coaching for Change’ fra HEC i Paris og Oxford University samt videreuddannelser i organisationspsykologi , ledelsescoaching samt stresscoaching.

Berit på LinkedIn