Pia Frahm, autoriseret psykolog og erhvervspsykolog

Pia Frahm

Pia har mange års erfaring i at hjælpe og rådgive både privatpersoner og virksomheder omkring leder- og medarbejderudvikling og hun arbejder med trivsel og udvikling i både offentlige og private virksomheder. Hun har en særlig erfaring og interesse indenfor stresshåndtering, og er en ofte brugt oplægsholder og underviser, når det drejer sig om kommunikation og samarbejde.

Ved siden af Trivselsledelse har Pia sit eget firma, Frahm Erhvervspsykologi

Erfaring og uddannelse

Som psykolog har Pia 17 års erfaring i at arbejde med mennesker i udvikling. Denne erfaring er opbygget fra ansættelser som supervisor og udviklingskonsulent i kommuner samt som konsulent i private konsulenthuse. Pia har ved siden af sine ansættelser i løbet af årene løbende haft terapeutiske udviklingsforløb med mennesker med forskellige former for livsudfordringer. Hun har i en længere årrække arbejdet som konsulent i Psykiatrifonden, hvor hun havde fokus på trivsel i virksomheder og underviste på Psykiatrifondens kurser og uddannelser.

Uddannelsesmæssigt er Pia uddannet psykolog (Cand. Psych.) fra Aarhus Universitet, er autoriseret af Dansk Psykolognævn og har en efteruddannelse fra Complead i Kompleksitet, Organisationspsykologi og Konsulentrollen. Her ud over har Pia taget kurser og videreuddannelse inden for mange forskellige grene af psykologien i forhold til personlig udvikling, ledelse og stresshåndtering. Pia er desuden certificeret i forskellige profil- og personlighedstest, som hun bruger i forbindelse med lederudvikling og rekruttering.

Pia på LinkedIn